Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر پروژه خودرو پادرا پلاس از آغاز تولید کامیونت پادرا پلاس به عنوان جدیدترین محصول تجاری این شرکت خبر داد و افزود: با برنامه تدوین شده تولید، 1000 دستگاه از این نوع کامیونت در سال جاری در زامیاد تولید و عرضه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از ارتباطات زامیاد، فرشاد رادمهر مدیر پروژه خودرو "پادرا پلاس" شرکت زامیاد با اعلام این خبر، اظهار داشت: پیشینه بیش از نیم قرن تولید انواع محصولات تجاری سبک و سنگین همچون انواع وانت، کامیونت، مینی بوس، ون، کامیون باری و کشنده، اتوبوس و همکاری با برترین برندهای تولید کننده خودروهای تجاری دنیا نشان می دهد که زامیاد با همت و تلاش مجموعه خود توانسته است سلائق مشتریان را در تمام رده ها پوشش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به برنامه توسعه سبد محصول در این شرکت افزود: تولید "کامیونت پادرا پلاس" که با تحقق شعار «جهش تولید» و براساس سیاست‌های تعیین شده از سوی مدیریت ارشد گروه خودروسازی سایپا آغاز شده است، با تمرکز بر رعایت استانداردهای کشور و به‌ روزرسانی در تجهیزات رفاهی، فنی و در راستای حفظ و ارتقاء اصل مشتری مداری توسط متخصصان داخلی زامیاد به مرحله اجرا درآمده است.
مدیر پروژه خودرو "پادرا پلاس"، هدف گذاری تولید این محصول را 1000 دستگاه در سال جاری عنوان کرد و افزود: با برنامه در نظر گرفته شده در حوزه های تامین، پشتیبانی و تولید، زامیاد ضمن حفظ جایگاه خود به عنوان برترین خودروساز تجاری سبک کشور، سهم بازار فروش خود در حوزه سبک را افزایش خواهد داد. تولید این محصول در سال های آینده به تدریج افزایش خواهد یافت و جایگاه خود را به عنوان یکی از محصولات پرتیراژ در کشور تثبیت خواهد کرد.
وی همچنین کامیونت "پادرا پلاس" را خودرویی با بالاترین رده کیفی و مطابق با استانداردهای روز دانست و اظهار داشت: در طراحی کامیونت "پادرا پلاس" به سلیقه و رضایت مندی مشتریان توجه شده و لذا به لحاظ شکل ظاهری، مشخصات فنی و تجهیزات به کار برده شده خواهد توانست میزان رضایت مندی مشتریان را ارتقاء بخشد. در این محصول سعی شده تا حداکثر راحتی سرنشینان در طراحی محصول در نظر گرفته شود.
رادمهر تصریح کرد: مدیریت ارشد شرکت زامیاد همواره بر بومی سازی قطعات محصولات این شرکت تاکید داشته اند؛ لذا با برنامه ریزی دقیق و توسعه در زیر ساخت ها و تعامل با قطعه سازان، کامیونت" پادرا پلاس" با توان و دانش نیروهای داخلی با 70 درصد داخلی سازی، تولید می شود. علاوه بر آن طبق برنامه ها و هدف گذاری شرکت، پروژه تعمیق ساخت داخل به منظور حداقل سازی ارزبری این محصول تعریف شده و در آینده نزدیک کامیونت پادرا پلاس بالاترین سطح ساخت داخل را در میان رقبای خود خواهد داشت.
وی در ادامه با اشاره به ویژگی های این خودرو نیز گفت: کامیونت" پادرا پلاس" با امکاناتی مناسب و به روز از جمله استاندارد آلایندگی EURO4، سیستم ترمز ABS+EBD، ظرفیت حمل بار 2100 کیلوگرم، سیستم فرمان هیدرولیک، سیستم تهویه، شیشه ها و آینه های برقی، ارگونومی بهتر صندلی ها، ریموت و قفل مرکزی و .. به بازار عرضه خواهد شد.
مدیر پروژه خودرو "پادرا پلاس" زامیاد، توان حمل بار بالا و قیمت اقتصادی را دو ویژگی مهم و منحصر به فرد انواع محصولات این شرکت دانست و خاطر نشان کرد: محصولات زامیاد از گذشته به توان حمل بار بالا شناخته شده اند، در کنار این مهم، به دلیل داخلی سازی قطعات (با توجه به افزایش کیفی قطعات)، قیمت تمام شده محصول نیز نسبت به مقدار توان حمل بار خودرو شرایطی بسیار اقتصادی و مقرون به صرفه برای مشتریان ایجاد می کند و می توان گفت که هیچ خودرویی در بخش محصولات تجاری سبک، قابل رقابت با محصولات زامیاد نمی باشد.
رادمهر در خاتمه تولید محصولات جدید را گامی مهم در جهت تحقق برنامه های توسعه سبد محصول در گروه خودروسازی سایپا بیان کرد و ابراز امیدواری کرد با چشم انداز تعیین شده در اجرای پروژه های زیربنایی و توسعه ای در شرکت زامیاد شاهد موفقیت های بیشتر این شرکت خودروساز برتر تجاری در صنعت خودرو کشور باشیم.
گفتنی است، طبق اعلام مدیر پروژه خودرو "پادرا پلاس" شرکت زامیاد، کامیونت پادرا پلاس دو کابین نیز تا پایان سال جاری تولید و به مشتریان تحویل خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کامیونت پادرا پلاس مدیر پروژه خودرو شرکت زامیاد سال جاری حمل بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۸۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل

ابوالفضل دشتبانی گفت: این مبلغ به حدود سه هزار کشاورز تولیدکننده سیب زمینی بر اساس تقدم در تحویل محصول به مراکز خرید توافقی پرداخت شد.

روند خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل از ۱۲ اسفند سال گذشته آغاز شده و روند خرید با نرخ توافقی هر کیلوگرم سیب زمینی رقم آگریا ۸۰ هزار ریال و سایر ارقام ۶۵ هزار ریال جریان دارد.

برای خرید سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل در راستای حمایت از تولید کنندگان یارانه دولتی اختصاص یافته و خرید محصول در ۶ مرکز ثابت و شبانه روزی در شهرستان اردبیل ادامه دارد.

مدیرکل تعاون روستایی استان اردبیل همچنین افزود: تاکنون بیش از ۵۸ هزار تن سیب زمینی موجود در انبار‌ها از کشاورزان خریداری و به کارخانه‌های تبدیلی و فرآوری در سایر استان‌های کشور ارسال و بخشی از آن نیز به کشور‌های همجوار صادر شده است.

دشتبانی بیان کرد: پیگیری جدی و مستمر استاندار و نمایندگان مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان در حمایت از تولیدکنندگان باعث شد تا قبل از این که محصول مازاد سیب زمینی به یک بحران تبدیل شود، عملیات خرید با دستور وزیر کشاورزی و رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران آغاز شود.

به گفته او، خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان در ۶ مرکز پیش بینی شده توسط مدیریت تعاون روستایی و مباشر منتخب زیر نظر کار گروه استانی تا پایان روند عرضه از سوی کشاورزان ادامه خواهد داشت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است